Tech

Szuper Wi-Fi debütál a hétvégi Sörfesztiválon

A Budavári Sörfesztivál nemcsak finom sörökkel, hanem az ígéretek szerint kiváló internetes szolgáltatással is várja vendégeit.

A WifiZone biztosítja a gyors és kényelmesen használható internetet az V. Jubileumi Sörfesztivál látogatói számára: a Wi-Fi hálózathoz gyorsan és egyszerűen tudnak csatlakozni a felhasználók, akár az összes látogató egyszerre is, a kapcsolódás pedig a regisztráció után már automatikus. Az első bejelentkezés után kényelmesen és biztonságosan használhatják a WifiZone-t a fesztivál vendégei a további napokon, valamint a hálózat többi hotspotjának helyszínén is.

Az ACE Telecom idén ötödszörre biztosítja a Budavári Sörfesztivál internetkapcsolatát, a múlt héten bemutatott WifiZone szolgáltatást pedig most először vehetik igénybe a kilátogatók. A két nap alatt kiépített ideiglenes internethálózat három végpontját a pénztárak, a belső hálózat és a VIP sátor jelenti, a magas sávszélességű vezeték nélküli elérést biztosító WifiZone szolgáltatás pedig az Oroszlános és a Hunyadi udvarok teljes területén elérhető. A rendezvény június 11-14. között várja a sör- és Wi-Fi-kedvelő látogatókat.

 

“A tavalyi fesztiválra közel 40000 érdeklődő látogatott ki 4 nap alatt, így idén 4 nagyteljesítményű WifiZone hozzáférési pontot építettünk be, amelyek külön-külön is képesek egyszerre több száz vendég számára stabil és jó minőségű wifi kapcsolatot biztosítani. Igaz, hogy a Sörfesztivállal már ötödik éve működünk együtt, de az idei év különleges számunkra, mivel itt debütál hivatalosan rendezvényen a WifiZone” – mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.

A sör és a Wi-Fi egyébként ezenkívül is szoros barátságot ápol egymással: ezzel az egyszerű trükkel egy üres sorosdoboz segítségével kiválóan feltuningolhatjuk az otthoni vezeték nélküli hálózatunkat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik