Szórakozás
Budapest, 2015. január 28.
Jakupcsek Gabriella újságíró, mûsorvezetõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Jakupcsek Gabriella szerint sokan csak mutogatják magukat a közösségi oldalakon

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

2017. 10. 09. 09:34

Jakupcsek Gabriella 2013-tól egészen 2016-ig vezette a Duna tévén a Ridikült és, bár azóta is kap rendszeresen televíziós felkéréseket, az elmúlt időszakban inkább előadásokat és kommunikációs tréningeket tart országszerte.

Budapest, 2013. április 22.
Jakupcsek Gabriella műsorvezető az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Jakupcsek Gabriella sosem fogyókúrázott
Nehéz elhinni, pedig igaz, a műsorvezető messzire elkerüli a fogyókúrákat.

A műsorvezető örül a váltásnak, mivel így az előadások és tréningek mellett több alapítvány munkáját is tudja segíteni, valamint családjára is több ideje jut.

Jól érzem magam, mert több időm van a családomra, és olyan dolgokra, amiket értékesnek tartok. És ez a kulcs szó. A tréningek és a többi munkám során rengeteg értékes emberrel találkozom.

nyilatkozta Jakupcsek, aki azt is hozzátette, hogy televíziós műsorvezetőként rengeteget tapasztalatot szerzett.

A műsorvezető első könyvének megírásakor figyelte meg, hogy az emberek nem mernek beszélni saját életükről, egy szimpla Hogy vagy? is zavarba ejtő tud lenni számukra.

Az lep meg a legjobban, hogy amikor megkérdezek valakit, hogy hogy van, valamiért fél kifejteni. Ha valaki jól van, mondjuk jól él, akkor nem akar beszélni róla, nehogy baja legyen belőle. Ha rosszul, akkor meg azért nem beszél róla bővebben.

Azt azonban még furcsább jelenségnek tartja, hogy sokan mutogatják magukat a közösségi médiában, de arra a kérdésre, hogy ez mitől jó nem tudnak válaszolni, lefagynak. Jakupcsek szerint ezek az emberek szimplán csak jól prezentálják magukat, de a végére mindig kiderül, hogy valamiben hiányt szenvednek.

A műsorvezetőt amúgy hamarosan újra láthatjuk a televízió képernyőjén a Konyhafőnök VIP legújabb évadának egyik versenyzőjeként. 

(Kiemelt kép: MTI/Zih Zsolt )

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

383356 17: The execution bed sits empty on Death Row April 25, 1997 at Texas Death Row in Huntsville, Texas. About 450 prisoners are on the Row. Texas has the most executions in the US each year. The inmates are executed by lethal injection. (Photo by Per-Anders Pettersson/Liaison)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.