Élet-Stílus

Hunyadi Donatella elmondta, mennyire reális, amit a modellek a Next Top Model Hungaryben átélnek

TV2
TV2
Kiszel Tünde lánya évek óta modellkedik, van tapasztalata a szakmában.

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde 22 éves lánya nyolc évvel ezelőtt kötött szerződést egy modellügynökséggel, és bár azóta már csak hobbiszinten modellkedik, így is van némi tapasztalata a divatszakmában. A Bors ezért kikérte a véleményét a TV2-s modellverseny, a Next Top Model Hungary kapcsán. Hunyadi elmondta, figyelemmel kíséri a műsort, és több abban szereplő lánnyal is dolgozott már együtt korábban.

Nagyon tetszik, hogy hiteles képet mutat a modellszakmáról. Sokakban él a sztereotípia, hogy a modelleknek könnyű: csak kisminkelik őket, és leülnek a kamera elé. De erről szó sincs, a műsor pedig jól megmutatja, hogy kemény, váratlan szituációkban kell a legjobb arcukat mutatniuk

– mondta el Hunyadi Donatella, hozzátéve: tapasztalatai szerint valóban úgy néz ki egy-egy fotózás és kifutón vonulás, mint a műsorban. „Bár hetekig nem voltam összezárva senkivel, én nem tapasztaltam ilyen konfliktusokat, mint a műsorban. Persze, ők ellenfelek is” – fűzte hozzá.

Arról is beszélt, hogy ahogyan azt a zsűri is többször kihangsúlyozta, nemzetközi szinten tényleg „nem szabad nemet mondani”. Felidézte saját legextrémebb fotózását, amikor a tél leghidegebb napján öntötték nyakon egy vödör vízzel.

Az eredmény nagyon vagány lett, de utána majdnem megfagytam, nem győztek szárítgatni.

A reality legutóbbi részében a versenyzők egy meglehetősen ijesztő fotózáson vettek részt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik