Szórakozás

Hajdú Péter reagált: le akarják járatni

Hajdú Péter a Facebookon reagált a Bors mai címlapjára, amely szerint állítólagos ukrán üzlettársa nem is ismeri őt.

A mai napon a Bors című bulvárlapban már a sokadik – profiljuktól szokatlan – céges ügyeimmel foglalkozó cikk jelent meg. Korábban egy fantomról, majd egy férfiről beszéltek, most pedig egy hölgy nyilatkozott velem és a korábbi cégemmel összefüggésben. Érdekelne, hogy vajon ki állhat a Bors lejárató cikksorozata mögött, aki időt és pénzt nem kímélve utazik, hogy rólam valami botrányosat írhasson. Az ügyben megtesszük a szükséges jogi lépéseket, s egyúttal megbíztam Dr. Berényi András ügyvédet, hogy a sajtóban az üggyel kapcsolatban nyilatkozzon.

– posztolta Hajdú Péter.

A Bors azt írta, hogy Kár­pát­alján megtalálták azt a nőt, akinek az adatait állítólag felhasználták a Frizbi Entertainment Kft. és vagyona eltüntetésénél. Valentyna Leinart – a céges papírok szerint – tavaly június 16-án az Egyesült Királyságban bejegyeztette a GB-UA Entertainment Ltd. társaságot, majd rá tizenhárom napra összeállt a Hajdú vezette céggel és ötmillió forint törzstőkeemelést hajtott végre. Hajdú részesedése a cégben ötven százalékra csökkent, majd 2016. december 11-én kiszállt a cégből.

Ennek következtében a társaság egyszemélyessé vált, az ügyvezető Valentyna Leinart maradt. A társaság állítólagos több száz milliós vagyona így most a nő érdekeltségében kellene, hogy legyen, de beregszászi otthonában semmi luxus sincs. A lap beszámolója szerint háza be van ugyan pucolva, de valójában csak a malter fogja össze, és ha valakinek vécéznie kell, kizárólag a kerti pottyantósban teheti meg. Valentyna ráadásul azt állítja, hogy nem is ismeri Hajdú Pétert.

(Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik