Szórakozás

Havas Henrik nekiment a Heti Hetesnek

17 év után idén megszűnt a Heti Hetes az RTL-en. Az egykori alapcsapat tagja Havas Henrik a Facebookon posztolt a hír kapcsán, amiből kiderül, nincs teljesen jó véleménnyel a produkcióról.

“Végleg megszűnt a Heti Hetes. Sajnálom. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a megszűnt Heti Hetes csak a nevében volt Heti Hetes. A valódi Heti Hetes úgy nézett ki, hogy a jobb oldali szélső széken ült Farkasházy, mellette Havas, aztán sorban a többiek, Verebes, Jáksó, Hernádi Juci, Gálvölgyi meg szegény Bajor Imi. Van egy régi közhelyszerű mondás, miszerint nyerő csapaton ne változtass! Ónodi Gyuri, a producer azzal dicsekedett, hogy több mint százan fordultak meg a műsorban. Hát pont ez volt a baj! Nem vagyok benne biztos, de azt gyanítom, Gyuri élvezte, ha meghívhatott ismert művészeket, akik nyilván értékelték, hogy részt vesznek egy sikeres műsorban, aztán a végén a kezükbe számolnak le 250 ezer forintot (amiből aztán 80 ezer lett)”

– írta Havas, akinek szavaival a Bors szembesítette a szereplőket, mások mellett Hernádi Juditot.

“Havas Henriknek nincs igaza. Azt gondolom, hogy mindennek haladnia kell a korral, semmi nem maradhat egy helyben. A régi gárda valóban nagyon jó volt, fontos pillanatban, jó összeállítású, jól reagáló csapat volt, de mindannyian változunk, és ezzel tisztában kell lenni. És én bízom is a változásban”

– nyilatkozta a lapnak Hernádi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik