Szórakozás

Kiszel Tünde határesetnek tartja modellkedő lánya merészebb fotóit

A naptárdíva és lánya a Mokka vendégeként meséltek a 15 éves tinilány beindulóban lévő modellkarrierjéről, és a beszélgetés alatt képeket is mutattak Donatelláról. A felvételek között volt, amelyen a kamasz combjai látszottak teljesen, de akadt olyan is, ahol mély dekoltázzsal pózolva fotózták.

Ez utóbbi szúrt szemet Pachmann Péternek is, aki rögtön meg is kérdezte Kiszel Tündét, nem tartja-e túl merésznek az ominózus felvételeket.

“Szerintem nem, ez még éppen határeset” – mondta el a celeb, aki külföldi fotózásra is elengedné majd lányát, de természetesen csakis akkor, ha biztonságban tudná kiskorú gyermekét.

A fenti videóból egyébként az is kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa lányát is szeretné felkérni egy modellügynökség, és a műsorvezető elárulta azt is, milyen jó tanáccsal látta el a kislányt.

“Soha ne szedesse ki a szemöldökét! Nekem ez volt a nagy hibám, mikor elkezdtem modellkedni” – mondta el a tévés, aki egyébként lazán megkérdezte azt is, megtarthatja-e zsebpénznek a modellkedésért járó fizetséget Kiszel Tünde nagylánya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik