Szórakozás

“Sokat dolgozunk egész évben” – Hódi Pamela berágott, mert méregdrága ajándékát kritizálták

“Köszönöm Életem” – írta karácsony napján Facebook-posztjában Berki Krisztián párja, aki egy hatalmas Gucci táskával a kezében, láthatóan igen boldogan pózolt a kamerának.

A kommentelőknek persze nem kellett több ennél, és igen hamar komoly háború bontakozott ki a bejegyzés alatt. A többség felháborodott a luxusajándék – vagy még inkább ennek “fitogtatása” –  láttán, de akadtak olyanok is, akik hatalmasa elánnak védték az egyébként is eléggé megosztó celebpárost.

Hódi Pamela aztán megelégelhette a perpatvart és a sok negatív kritikát, mert egy újabb kiírással igyekezett lehűteni a kedélyeket.

Se nem dicsekvés , se nem fizetős reklám! Ezek a posztok amiket kirakok az Én életem! Sokat dolgozunk egész évben, olykor nyarlani sem wellnessezni nem megyünk el, sőt se nagy se apró ajándékkal nem lepjük meg egymást, de ha alkalmunk van rá megajándékozzuk szerettünket azzal amire úgy gondoljuk, hogy vágyna valamikor is az életében. Lehet ez egy régen ahított Gucci táska, vagy egy nagymamától kapott piacon vásárolt pulóver, avagy a hugod maga által készített ajándék! További Kellemes Ünnepeket”

– írta a modell, aki a nyomaték kedvéért a kishúga által teafilterekből készített megelepetését is megmutatta a rajongóknak.

De íme, az eredeti, vitát kiváltó fotó; IDE kattintva pedig a frissebb bejegyzés is megtalálható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik