Szórakozás

Bochkor Gábor megalázott kolléganője: a fiúk sokszor nem kímélnek

Mint megírtuk, Bochkor Gábor a Music FM Önindítójának csütörtöki adásában alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki emiatt nem is fejezte be az aznapi reggeli műsort.

Bella, Bochkor és István Dani a Kaszi népcsoportról értekezett, akiknél a nők hordják a nadrágot, s elnyomják a férfiakat. A két férfi rádiós egyből kijelentette, hogy negatív véleménnyel vannak a karakán nőkről, mivel nem tartják őket elég nőiesnek, s ekkor sokadjára férfiként aposztrofálták Bellát, aki az elején viccesen kérte ki magának a megjegyzést, sokadjára már ingerülten reagált, s egy adott pillanatban elhagyta a stúdiót. Azt mondta: van egy határ, ami felett már nem tűri el, hogy megbántják a nőiességében.

Bockhor ezután bocsánatot kért, de továbbra sem ismeri el, hogy hibázott. A Bors ezután megkereste Bella Gabriellát, hogy megkérdezzék, elfogadja-e a bocsánatkérést.

“Bocsi, még ha vonakodva is, de bocsánatot kért, ezt én elfogadtam. Ahogy adásban is jeleztem, szeretném, ha rendeződne a kapcsolatunk, az ügyet szeretném lezárni, ehhez persze mindkét félre szükség van”

– mondta Gabriella, akit saját bevallása szerint sokszor nem kímélik a munkatársai.

“Egy reggeli adás a műsorvezetők egymással való csipkelődésétől is válik vibrálóvá, amelyben a legtöbb esetben partner vagyok, attól függetlenül, hogy én hírszerkesztőként dolgozom elsősorban. Ez teljesen más személyiséget kíván, mint a műsorvezetés, hiszen alapvetően szabályokkal alaposan megtűzdelt, komoly műfaj. Ennek ellenére a rádió kérésére elvállaltam, és az utóbbi tíz hónapban sokat edződtem a fiúk mellett, akik sokszor nem kímélnek. A jövőt pedig majd meglátjuk, elfogadom a rádió vezetőségének döntését.”

Bochkor egyébként nem most először került bajba a nőket ért beszólásai miatt. Legutóbb néhány hónapja a kövér nőkről alkotott véleményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik