Élet-Stílus

Mikes Anna: Magyarország-rajongó vagyok, imádom a hazámat és szép életem van itthon

TV2
TV2
Krausz Gábor barátnője arról is beszélt, hogy nem bánja, ha sok munkája van, mert nagyon szeret dolgozni.

Nemrég Krausz Gábor nyilatkozott arról, hogyan érezte magát az Ázsia Expressz forgatásán (röviden: nem túl jól, de nem bánja), most pedig párja, Mikes Anna tett így. A táncosnő a Borsnak elmondta, sokat gondolkoztak, hogy elvállalják-e a műsort, de úgy érzi, jó döntést hoztak, mert nagy kaland volt, amit kár lett volna kihagyni. A hazatérésről így beszélt:

Nagyon jó itthon lenni, egyébként is Magyarország-rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon. Annyira rendben van minden körülöttem, jó visszajönni ebbe a nyugalomba. Nagyon hiányzott a tánciskolám, a tanítványaim, nagyon vártak engem, és én is őket. A családom és a barátaim elképesztő szeretetközeget adnak nekem. Most az időmenedzsment okozza a legnagyobb nehézséget, hogy a munka mellett hogyan tudok a szeretteimmel találkozni és mindenkivel elegendő időt eltölteni.

Azt is mondta, hogy ha munkáról van szó, akkor olyan, mint egy robot, de ez nem esik nehezére, mert imád dolgozni. Már most be van táblázva az egész nyara, ami nagyon nagy megnyugvással tölti el.

Kapcsolódó
Krausz Gábor az Ázsia Expresszről: Sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is
A séf azt mondja, a verseny egyetlen percét sem bánják, de biztosan nem mennének vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik