Szórakozás

Szacsvay nem vette észre, hogy kizuhant az ablakon a felesége

Sosem kereste a feltűnést, ám felesége másfél évvel ezelőtti balesete óta kifejezetten kerüli a nyilvánosságot Szacsvay László. A Nemzet Színészének felesége tavaly augusztusban zuhant ki negyedik emeleti lakásuk ablakán, amelyet csodával határos módon élt túl. A baleset körülményei máig tisztázatlanok, Klaudia asszony azóta is ápolásra szorul. Sokáig a színész csak hétvégére vihette haza a feleségét, június óta otthon gondozza.

A színész Veiszer Alinda hétfői műsorában beszélt a szörnyű eset körülményeiről és arról is, hogy a fekete humorba kapaszkodva próbál meg továbblépni.

“A lakásban voltam, mikor megtörtént a baleset. Olyan furcsa lakásunk van, hogy én kint mosogattam a konyhában, ő meg bement, és úgy döntött, hogy gravitál. Jó sokáig beszélgettem vele, de már nem volt ott…”

– törtek elő Szacsvayból az emlékek, akinek a fekete humor segít túllendülni az utóbbi években az életét megkeserítő eseményeken, amelyekből mostanában bőven kijut: megküzdött a sérvvel, túlélt egy trombózist is.

“A humor az egyetlen fegyverem. Bár tragikus, de van tragikomédia is! Jelmondatom az Ember tragédiájából: Tragédiának nézed? Nézd komédiá­nak, és mulattatni fog. Ha kifordítja az ember, hihetetlenül el lehet röhögni. A feleségem hiányzott a fizikaóráról, amikor a gravitá­ciót tanulták. Ezt szoktam mondani”

– nevetett fel kese­rűen a Nemzet Színésze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik