Szórakozás

Nyerő Páros: Szabó Zsófi megmutathatja, ki az, aki elviseli

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, hamarosan startol az RTL Klub legújabb reality-je, a Nyerő Páros. A műsorban olyan párok bizonyíthatnak majd, mint Gergely Robi és kedvese, az Éjjel-Nappal Budapest szerelmesei, Kovács Dóri és Király Peti, Peller Anna és párja, Szabó Zsófi és vőlegénye, Valkó Eszter és férje, Pumped Gabó és dögös barátnője, Ági, valamint a focista Kabát Péter, és Róka Adrienn.

A hírességek és párjaik egy villába költöznek, ahol sorsuk a szerencsén, illetve egymáson múlik, hiszen játékos feladatok megoldásával juthatnak majd előrébb a versenyben. A műsor bizonyosan próbára teszi majd szerelmüket, hiszen nem elég buzdítani a másikat, hanem a közös pénzükkel is kell majd gazdálkodniuk.

“Mit várhatnak tőlünk a nézők? Én mindenképpen azt remélem, hogy mosolyt tudunk csalni az emberek arcára. Én nagyon büszke vagyok Zsoltira és arra, hogy ezt bevállalta, és a nézők egy picit beleláthatnak abba, hogy ki az a férfi, aki az én férjem lesz. Ki az, aki engem elvisel” – mondta el a Story Extra kamerája előtt Szabó Zsófi, aki nem sokkal esküvője előtt vállalkozott a megmérettetésre; amivel kapcsolatban a többi résztvevő is izgatottan találgatott az alábbi videóban. 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik