Szórakozás

Szabó Zsófi egy új valóságshowban mutatja meg magánéletét

Nem a megújult és Aurelio “helikopterezésével” promotált Való Világ az egyetlen valóságshow, amelyet az RTL Klub indít ősszel. Augusztus 29-én ugyanis érkezik a Nyerő páros, amiben nyolc sztárpár költözik be egy Budapest környéki villába, hogy megmutassák ügyességüket, kitartásukat és legfőképpen persze az együttműködésre, a kooperációra való képességüket, amelyekre az egymás elleni harcban is szükségük lesz.

A párosok: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra.

A több hétig tartó küzdelem végén egy élő showban dől majd el, hogy ki lesz a valóságshow/gameshow nyertes párosa. A műsorvezető egyébkén Sebestyén Balázs lesz.

Szabó Zsófi és vőlegényének feltűnése a realityben azért is érdekes, meg a Story Extra műsorvezetője eddig még fotókon sem mutogatta nagyon párját, most mégis vállalkoztak arra, hogy kamerák előtt éljék magánéletüket.

Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de amikor felkértek bennünket a műsorra, Zsolti volt az izgatottabb. Eddig nem szeretett volna szerepelni és bevallom, azért sem rajongott soha, ha valamilyen nyilvános rendezvényen kellett megjelennie. Most mégis ő volt az, aki rávett, hogy vállaljuk el a dolgot. Szeretné, ha az emberek megtudnák, hogy milyenek vagyunk valójában és a Nyerő Párosban a nézők az igazi arcunkat látják majd. A rengeteg pletyka után bízunk benne, hogy így jobban megismernek majd bennünket. A bizalommal egészen biztosan nem lesz baj, tökéletes köztünk az összhang és megígérhetem, hogy minden feladatot igyekszünk maximálisan teljesíteni!

– mesélte a Blikknek Zsófi.

Galéria
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik