Szórakozás

Kiderült, milyen nemű lesz Göncziék babája

A Tények műsorvezetője néhány hete árulta el a nagy hírt: párjával kisbabát várnak. A kicsi érkezését novemberre várják, ezért úgy döntöttek, hogy megejtik még utolsó kettesben töltött nyaralásukat. Gönczi Gábor most el is tűnt a képernyőről másfél hétre, azt azonban elárulta, hogy exéhez hasonlóan, kisfiúval áldotta meg őket a sors.

Valóban kisfiunk lesz, elmondhatatlanul boldogok vagyunk Ildivel. A fiunk szobája megvan, de még üres, egyelőre nem vásároltunk semmit. Két hete csak, hogy elárultuk az örömhírt, nem akartunk addig bababoltban mutatkozni. Főleg az első trimeszterben nem. De már alig várjuk, hogy berendezzük a birodalmát

– mesélte a Borsnak Gönczi, aki elárulta, hogy nevekben még nem gondolkodtak, azt azonban tudja, hogy szeretne a világ legjobb apukája lenni.

Nemrég voltunk vizsgálaton, mindent rendben találtak. Ekkor mutatta meg magát a gyermekünk. Óriási élmény volt! Az orvosunk áldását adta a nyaralásra, de azt mondta, ezután a szülésig ne menjünk nagyon messzire, mert Ildi már öthónapos terhes. Imádom a várandóssága minden pillanatát, szeretnék a legjobb apuka lenni, mindenből kiveszem a részem. Eddig egyetlen vizsgálatot sem hagytam ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik