Szórakozás

L. L. Junior párja külföldre költözhet a gyerekekkel

Ahogy azt mi is megírtuk, L. L. Junior nagyobbik kisfiát nemrégiben mentővel kellett kórházba szállítani egy súlyos kruppos roham után, ami ráadásul már nem először kínozta a kis Lacikát. A rapper és párja, Csilla persze nagyon megrémültek, és bármit megtennének a hasonló helyzetek elkerülése érdekében.

“Folyamatosan járunk vele sóbányába és sóbarlangokba, hogy enyhítsük a tüneteket. Pár hónap múlva pedig elvisszük Horvátországba, mert közel van, és a friss tengeri levegő segíthet a gyógyulásban. Ám ha nem javul az állapota, akkor Csillának kint kell maradnia huzamosabb ideig a gyerekkel. Én a munkám miatt nem tudok sokáig kint lenni, de valamit muszáj kitalálnunk, hogy jobban legyen. Nehéz időszak most ez, senkinek nem kívánom” – mondta el Junior a Story magazin legfrissebb számában, ahol azt is elárulta, sok nehézséget rejthet magában az esetleges költözés.

“Elképzelésem sincs, miként fogjuk ezt a helyzetet úgy megoldani, hogy Csillának az ingatlanos sulit se kelljen abbahagynia, és a gyerekeknek is jó legyen” – aggódik az énekes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik