Szórakozás

Vasárnapi nyitvatartással viccelt Hajdú Péter

Vasárnap késő este került adásba a TV2-n a Showtime Hajdú Péterrel első adása. A nagyszabású comedy-shownak hívott műsor nem titkoltan Fábry Sándor és Friderikusz Sándor korábbi hasonló produkcióira alapoz, Hajdú Péter az első percekben üzent is nekik:

Változnak az idők, most én jövök!

Hajdú és csapata a Frizbinek búcsút mondva alapos munkát végzett az átszabással: a Fábry show-hoz hasonlóan ő is saját zenekarral, a Showtime banddel, budapesti képekkel feldobott díszlettel, ismert vendégekkel és a nézők által ajánlható érdekes arcokkal, kínos produkciókkal operál, amiket ő maga is kipróbál. Persze ez lehet véletlen is.

Hajdú első vendége három kislány volt a Kismenőkből, akikkel egy kis popórázás után a Mizu rovatban az elmúlt hetek legfontosabb eseményeit elemezték. Az első téma a vasárnapi nyitvatartás volt, majd jöttek a politikusok, a kisbaba születése, és a szelfi fogalma.

Aztán kiderült, hogy Tápai Szabina annak idején hogyan ütközött neki elsőként Kucsera Gábor felsőtestének. A beszélgetés egy kapura dobós játékba torkollott, ahol Berki Krisztián próbálta kivédeni a felé dobott vasalót, tortát és köteg húszezreseket.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Kiderült, hogy a 19 év után TV2-höz átigazolt Gönczi Gábor már gyerekkorából ismeri Hajdút: annak idején egymásról másolták a spanyol dolgozatot, és rendszeresen összejártak bulizni is. Gönczi nem úszta meg ennyivel, némán kellett playbackelnie mások mellett Koncz Zsuzsa Valahol egy lány című számát, előadásával szállt harcba a műsorvezetővel.

Megpróbáltatások azonban Cseke Katinkára és Bochkor Gáborra is vártak. A Fülkének nevezett játék során rossz válasz esetén véletlenszerűen, sorszámot bemondva került egyre több ember a játékos mellé egy szűk telefonfülkébe: a nyolc meglepetés vendég között volt chippendale és pizzafutár is.

Bochkor és Hajdú egyébként azt is kitárgyalták, hogy a rádiós miért szólt be a dundi nőknek, mitől van szuper spermiuma, valamint a sertéshús áfájának csökkentése is szerepelt játékfeladványként.

Az új műsor a hírek szerint 300 millió forint körüli költségvetésből készül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik