Szórakozás

Justin Bieber nem találkozik rajongóival, mert depressziós lesz tőlük

A világsztárok koncertjein a rajongóknak általában van lehetőségük olyan VIP jegyeket vásárolni, amelyekkel bemehetnek a színfalak mögé, hogy találkozzanak és beszélhessenek legnagyobb kedvencükkel. Így volt ez eddig Justin Bieber turnáján is, ahol a legelvakultabb rajongók készségesen kifizették a 2000 dolláros, azaz több mint félmillió forintos jegyet is, csak hogy megérinthesség a tinisztárt. Ennek azonban most vége.

Bieber Instagram oldalán jelentette be, hogy nem lesz többé lehetőség a “meet and greet” jegyek felhasználására. Meg is magyarázta, hogy miért.

“Élvezem, ha nagyszerű emberekkel találkozhatok, de annyira leszívnak és úgy átragad rám az ő spirituális energiájuk, hogy végül boldogtalan leszek. Örömet akarok okozni az embereknek, de nem a saját káromra. Mentálisan és érzelmileg is mindig teljesen kimerültnek érzem magam ilyenkor, ami végül depresszióhoz vezet. Az emberek elvárásai miatt nagy a nyomás rajtam ezeken a találkozókon és ezt nem tudom kezelni” – írta Bieber.

Azok a rajongók, akik már megvették a következő kocertre szóló méregdrága jegyeket, így nem csak az énekessel való találkozótól búcsúzhatnak el, de a pénzüktől is. Visszatérítés ugyanis nincs.

Love u guys.. I’m going to be canceling my meet and greets. I enjoy meeting such incredible people but I end up feeling so drained and filled with so much of other people’s spiritual energy that I end up so drained and unhappy.. Want to make people smile and happy but not at my expense and I always leave feeling mentally and emotionally exhausted to the point of depression .. The pressure of meeting people’s expectations of what I’m supposed to be is so much for me to handle and a lot on my shoulders. Never want to disappoint but I feel I would rather give you guys the show and my albums as promised. Can’t tell you how sorry I am, and wish it wasn’t so hard on me.. And I want to stay in the healthy mindset I’m in to give you the best show you have ever seen ;)

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett fénykép, 2016. Márc 22., 16:54 PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik