Szórakozás

Százmilliókba került Vajna Timi gyémántüzlete

24.hu
24.hu

2015. 09. 09. 07:51

Vajna Timi néhány napja megnyitotta saját gyémántközpontját, amelyben egy izraeli ékszerész család harmadik generációs tagja, Arik Herman az üzlettársa. A szakértelem valószínűleg az üzletemberé, Tímea pedig pénzzel és lelkesedéssel szállt be – főképp Andy Vajna jóvoltából. A Bors arról kérdezte az üzletasszonyt, hogy mennyire mélyen kellett a zsebükbe nyúlniuk a társuláshoz.

“Ugyanannyival, mint Arik, de üzleti titok, hogy ki mennyit adott bele, ám nyilvánvalóan százmilliós összegről beszélünk. Ez a kollekció már megvolt Szentendrén, azóta sokat bővítettük” – mondta a lapnak Timi, aki azt is elárulta, hogy a külföldi tanulmányutakon kívül milyen feladatai vannak a cégnél.

“Azon túl, hogy én is résztulajdonos vagyok, próbálok segíteni marketing és PR szempontból, ötletelek, akciókat gondolok ki, jótékonysági eseményeket szervezek. Ezek mellett saját kollekciót tervezek, és gyakran itt leszek az üzletben segíteni” – tette hozzá a kormánybiztos felesége, aki a boltban található megszámolhatatlanul sok csillogó gyémánt sem darabonkénti, sem összértékét nem árulta el.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.