Szórakozás

Liptai Claudia váltja Rákóczi Ferit

Claudia kapta a hamarosan induló Az 50 milliós játszmát.

Ősszel tízmilliós emeléssel kerül újra képernyőre a TV2 game show-ja, így ebben az évadban már 50 millió forintért szállnak harcba a játékosok a pénznyelő ellen. A nyeremény összege mellett a műsorvezető személye is változik, a korábbi Rákóczi Feri helyett Liptai Claudia köszönti majd a nézőket Az 50 milliós játszmában, aki a Bumm! után állhat ismét játékmesterként a kamerák elé.

“50 millió forint hatalmas összeg, ami nagyon izgalmassá teszi majd ezt a játékot. Én magam nagyon empatikus vagyok, így minden játékosért izgulok majd. A műsor korábbi verziójában szerepeltem, mint játékos, ami amellett, hogy óriási élmény volt a számomra, könnyebbé teszi, hogy a játék során támogassam majd a szereplőket és átbillentsem őket egy-egy mélyponton” – mondta a háromgyerekes családapát szerető Claudia.

A játékba – amely idén ősszel kerül képernyőre – már lehet jelentkezni játékosként. A TV2 műsorában majd mindössze nyolc kérdést kell megválaszolnia annak, aki szeretné hazavinni a játék történetének legnagyobb nyereményét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik