Szórakozás

A rasszizmus ellen énekli Jimmy dalát Zámbó Krisztián

Zambo-Krisztian(960x640).jpg (Array)
Zambo-Krisztian(960x640).jpg (Array)

Édesapja slágerét a Virtuózok és a 100 Tagú Cigányzenekar közreműködésével adja elő az egykori x-faktoros.

Zámbó Krisztián a rasszizmus elleni üzenetként, jótékony céllal, roma nyelven dolgozta fel Jimmy egyik dalát – derült ki a Mokka ma reggeli riportjából.

“A Virtuózok szimfonikus zenekar és a 100 Tagú Cigányzenekar fog velem ebben a projektben együttműködni, ők fognak kísérni. Édesapámnak egy olyan daláról van szó, amit az egész ország, sőt talán európai országokban is ismernek, és ez egy üzenet lesz. Egy alapítványon belül fog elkészülni; roma nyelven fogok énekelni, életem legjobb formájában, úgy érzem” – mesélte Krisztián, aki elmondta, szívügyének érzi a rasszizmus elleni harcot.

“Van egy olyan alapítvány, hogy Roma-Magyar Kézfogás, és szeretném valahogy a roma és a magyar kultúrát összehozni, megmutatni azt, hogy mi van a roma kultúra mögött. A rasszizmust szeretném eltörölni, mert sajnos az létezik mindenhol. (…) Meg kellene ismernünk egymást, egymás kultúráját, és én ebben próbálok segíteni” – mondta el az énekes, aki az adásban új, édesapja arcképét ábrázoló tetoválását is megmutatta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik