Szórakozás

Liptai Claudia nem bánná, ha véget érne karrierje

A TV2 sztárja, már 15 éve a hazai tévézés meghatározó szereplője. Néhány napja szakmai elismeréssel is jutalmazták munkássága miatt, de elárulta, nem esne kétségbe, ha végleg lekerülne a képernyőről.

Liptai Claudia nagyon örült a szakmai díjnak, hiszen imádja a munkáját, de elmondta, hogy pozitív életszemléletének köszönhetően bármilyen más szakmát örömmel végezne.

“Ha most itt véget érne minden és azt mondanák, hogy viszont hallásra, én biztos vagyok benne, hogy bármiben jól érezném magam, amibe belekezdenék, mert ilyen vagyok. Egyszerűen nem tudok veszíteni, az a képességem, hogy jól akarom érezni magam. Akármit csinálok, ha holnaptól szőnyegeket szövök, akkor azt fogom mondani, hogy mindig szőnyegeket akartam szőni, csak eddig még nem jöttem rá” – mesélte a Mokka stúdiójában.

Clau azt is elárulta, hogy melyik munkájában érezte rosszul magát és kiderült, hogy Kárász Robit ki nem állhatta kezdetekben.

“Régen volt egy esti talk show, amit nem éreztem igazán testre szabottnak. Úgy éreztem nem akarok ennyire a vendégek magánéletében vájkálni, morális problémáim voltak ezzel. Ráadásul nem szeretem az egyedülálló esti show-műsorokat, mert én kimondottan a páros műsorvezetés híve vagyok. Robival is szerettem a Mokkát vezetni, bár az elején ki nem állhattam. Állandóan csak mondta a magáét azon az idegesítő hangján, de rájöttem, hogy egy igazi bohóc, és én ezt nagyon szeretem” – árulta el a műsorvezető, aki korábban gyötrelmes gyerekkoráról is vallott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik