Szórakozás

Ördög Nórinak mázlija van az alakjával

ordog-nora(210x140)(2).jpg (ördög nóra, )
ordog-nora(210x140)(2).jpg (ördög nóra, )

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Mici születése óta a műsorvezető, aki magával vitte a kislányát is.

Ördög Nóra egy rendezvény háziasszonyi szerepét vállalta el, ahová magával vitte négy hónapos kislányát, Micit is. A pici egy külön szobában aludt, míg anyukája dolgozott, aki ennek ellenére is nehezen viselte, hogy másfél órára külön kellett válniuk.

“Eddig maximum húsz percekre szakadtam el Micitől, amíg kiszaladtam a boltba. Ezt a másfél órát most nehezen viselem, pedig itt van a közelemben, az egyik szobában és már rengetegszer telefonáltam, hogy mit csinál éppen, minden rendben van-e vele. Most alszik, úgyhogy teljes a nyugalom” – mesélte Ördög Nóra a Fókuszban, aki azt is hozzátette, bár most már belerázódott az anyaszerepbe, a kezdeti nehézségekkel neki is meg kallett birkóznia. – “Ez a négyhónapos kor már tényleg egy isteni időszak, nagyon jó társaság a Mici, kommunikál, mosolyog, nevetgél, gagyarászik, egy igazi dumagép, ebben rám ütött. Az elején voltak nehézségek, de én nem az a típusú anyuka vagyok, aki azonnal rohan segítséget kérni az anyukájától vagy bárkitől, mert tudtam, hogy ezt nekem kell végigcsinálnom. Nem volt sok drámai dolog és elmondhatom, hogy a Mici tényleg egy nagyon jó gyerek.”

Ördög Nórit egyébként sokan faggatták titkáról, hogyan őrizte meg alakját szülés után is, ám a műsorvezető azt mondja, ez szerinte a géneknek köszönhető.

“Sokan megkérdezték, mi a  titkom: hát semmi és aki szült már gyereket, az nagyon jól tudja, hogy az első pár hónap nem arról szól, hogy az ember azzal foglalkozik, hogy néz ki. Ez vagy így sikerül vagy nem, nekem most így sikerült. Nagyon odafigyelek arra, hogy mit és hogyan eszem, de nem azért, hogy én hogyan nézzek ki, hanem hogy megfelelő módon tudjam táplálni a gyereket. Nyilván ez genetika is, meg mázli, meg nem alvás és sok pörgés” – mesélte a haját növesztő Ördög Nóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik