Szórakozás

Ördög Nóra még a kakis pelenkának is örül

A műsorvezető arról vallott, hogy mennyi mindenben megváltoztatta őt kéthónapos kislánya, Mici.

„Az éjszakáink most már sokkal nyugisabbak, Mici megadóan belesimult a rendszerbe: fürdés után már csak egy kicsit sztrájkol az öltözködés miatt – azért remélem, ezt idővel kinövi, különben meg nem is értem, kire ütött ez a gyerek?! –, de a vacsi már kellően kókatag hangulatban zajlik, és utána azonnal álomba is szenderül. A nappalaink is sokkal könnyebbek, mióta elfogadtam, hogy az én kislányom nem az a nagy alvó típus. Már nem próbálom minden eszközzel, minden áron elaltatni, így nem is kell bosszankodom azon, hogy miért nem sikerül” – írta babablogjában Ördög Nóra, akinek nagyon tetszik, hogy kislánya, Mici saját akarattal rendelkezik.

„Teljesen elfogadtam, hogy nincs a kezemben az irányítás, és lelkes, már-már stréber diák módjára szívom magamba a tudást, amit a Mici Egyetemen oktatnak. Olyan hasznos dolgokat, mint például hogy hogyan kell órákig kitekert helyzetben aludni egy fotelben, hasamon egy 4 és fél kilós szuszogó csomaggal. Vagy a másfél órás reggeli készülődést összesűríteni 5-7 percben. A bámuló embereket teljesen és totálisan ignorálni, amikor nyilvános helyen cékla fejjel ordít a kezemben a gyerek. Feladni a szülés előtt felépített romantikus elképzeléseket arról, hogy milyen sikkes kismama leszek, aki mindig csinosan felöltözve tologatja a szintén sikkes kisbabáját. Amikor oltást kap a baba, visszatartani a könnyeket, erős szülőnek maradni, és csendben megérteni, mit jelent az a kifejezés, hogy belefacsarodik az ember szíve valamibe… És még egy nagy felismerés: sose hittem volna, hogy ennyire tudok örülni egy kakis pelenkának! Szóval alig várom az újabb leckéket!” – tette hozzá.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!