Szórakozás

Alekosz új küldetést talált magának

A ValóVilág fecskenacis győztese a sakkot szeretné népszerűsíteni a bulvármédián keresztül.

A túró rudival szexre csábító Alekosz új missziójáról Facebook-oldalán számolt be a rajongóinak.

“A mai nappal kezdetét vette az új küldetésem, amelynek egyetlen egy kizárólagos témája a SAKK – kezdi a ValóVilág győztese. A cél: a Magyarországi Sakkélet minden fórumon való népszerűsítése, segítése. A bulvár az én terepem. A sakkot pedig szeretem! Úgy gondoltam, összekeverem a kettőt. Továbbá azt is gondolom, hogy a bulvár minekután a legtöbb családhoz eljut, országos lefedettségét figyelembe véve sokkal hatékonyabb bármely más fórumnál. Várom mindazon amatőr és profi sakkozókat, ismert embereket, celebeket, közéleti személyiségeket, akik szívesen csatlakoznának hozzám a Sakk népszerűsítése érdekében mindig minden körülmények között” – posztolta Alekosz.

Fotó: Facebook

A valóságshow-hős a Borsnak egyébként arról is beszélt, hogy a csajozás és a sakkozás tulajdonképpen nem zárják ki egymást.

“Valamiért mindenki azt hiszi a sakkozókról, hogy furcsa figurák. Pedig ez nem így van! Sokat gondolkoztam erről, és nagyon igazságtalannak tartom, hogy sakkozóként nem lehet könnyen csajozni. Még szerencse, hogy a páromnak, Bettinek bejön ez a sportág – és én magam is” – mondta a napilapnak Alek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik