Szórakozás

Alekosz túró rudival viszi ágyba a csaját

A valóságshow-hős barátnőjének nem elég a békülős szex. Előtte energiaitalt, chipset, tejszeletet és túró rudit is kell kapnia, de az eredmény magáért beszél.

Ahogyan azt a Blikk is megírta, Alekosz a hétvégén összeveszett a csajával az érdi strandon. Persze a fiú ezt nem hagyta szó nélkül, és Facebook-oldalán részletesen levezette, hogyan is békült ki Bettyvel.

Fotó: Facebook

“Egy egy ilyen thermálozás után rendszeresen bemegyünk az általam oly nagyon szeretett érdi teszkóba, ahol is a kézi kosárkát tologatva bele csempészek ezt azt a Betty számára. Először egy bombát, mert arra fölfigyel és elkezd gondolkodni. Utána egy csipszet mert tudom, hogy akkor elképzeli azt, hogy milyen jó is lesz neki az esti film alatt ropogtatni és erre már el is mosolyodik. Majd végül egy tejszeletet, ami láttán aztán már majdnem tuti is a kibékülés. De csak majdnem, mert a vásárlás végén természetesen nem feledkezem meg a fő-fő Kedvencéről, a túró rudiról. Ezek után mosolyogva és kézenfogva távozunk a Teszkóból és itthon megnézünk egy Filmet. Utána egy szerelmi együttlétre kerül sor, majd nyugovóra térek. Nagyjából így teljes a kép” – írta.

Tessék kipróbálni!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik