Szórakozás

Erős Antóniát imádják és vetkőztetnék

eros-antonia(430x286)(1).jpg (erős antónia)
eros-antonia(430x286)(1).jpg (erős antónia)

Az RTL Klub híradósai az utóbbi időben új műfajt teremtettek. A műsor utolsó perceiben rendszeresen viccelődnek egymással, ami Erős Antóniát és Szellő Istvánt is egyre népszerűbbé teszi.

Olvasóink érdekes dologra figyeltek fel. Azt írták, nagyon tetszik nekik, hogy Erős Antónia és Szellő István a híradó végén az utóbbi időben sokszor viccelődik egymással. Ezek a párbeszédek nem csupán humorosak, de a két híresség magánéletének részleteit is megismerhetjük belőlük. Így derült fény például arra, hogy Antónia szereti a spenótot és azt is megtudtuk, hogy Szellő István volt katona, bár ezt Antónia nem gondolta volna róla.

Mint ahogyan azt már megírtuk, Erős Antónia az utóbbi időben egyre szimpatikusabb a nézőknek. Ez egyebek mellett annak köszönhető, hogy egyre nyitottabb, többet beszél magánéletéről, mint korábban. Ráadásul az előbb említett párbeszédek és viccelődések miatt a rajongók még közelebb érzik magukhoz Antóniát. Ennek köszönhető az is, hogy ilyen és hasonló dolgokat írnak róla az interneten:

„Egyszerűen imádom Erős Antóniát az utóbbi időben. Kedves, vicces, gyönyörű és még okos is. Anyaként és tévésként is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Csak egy dolgot hiányolok, azt, hogy nem mutatja meg tökéletes testét valamelyik magazinban” – írja egyik olvasónk, aki véleményével nincs egyedül.

Nem új dolog, hogy Antóniát szívesen megnéznék ruha nélkül, ám ahogyan már beszámoltunk róla, sem az RTL, sem pedig saját értékrendje nem teszi lehetővé számára a vetkőzést. Pedig a férfi magazinok sokat fizetnének egy Erős Antónia aktért, ami vélhetően soha nem készül majd el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik