Szórakozás

Spanyolországba utazott randizni egy idegennel, hogy aztán közösen tetkót csináltassanak

Azt mondja, teljes mértékben megérte belevágni.

Egy londoni influenszer, Celeste Hartley csak azért elrepült Londonból Spanyolországba, hogy találkozzon egy ismeretlen férfival, akit a Hinge társkereső appon ismert meg.

Csak annyit mondok, hogy bármi is történik a következő 48 órában… függetlenül attól, hogy mi történik köztem és közte, már megérte, amilyen izgalmas ez az egész

– idézi a Mirror egy TikTok-videójából.

Valószínűleg sokakban, köztük benne is felmerül, nem teljesen biztonságos egy ilyenbe belevágni, de azt mondja „egy komlett kommandós egység” állt készen arra, hogy kimenekítse, ha nem sikerülne jól a randi.

Végül elég jól sült el az egész, ezt már azt is elővetítette, hogy a férfi egy olyan színű pulcsiban jelent meg, ami a kéknek az az árnyalata, ami a kedvence Hartley-nak. Aztán sangriáztak, nagyokat sétáltak és beszélgettek.

Még tetoválást is csináltattak közösen.

A fejleményekről beszámoló videójában Hartley arról beszél, hogy „teljesen megérte belevágni”, a férfi 10/10-es, és hogy azt tervezik, néhány hét múlva újra találkoznak.

@celestehartley0

If he wanted to he would girls

♬ original sound - CelesteHartley

A kommentelők között volt olyan, aki hasonlóba vágta a fejszéjét. A leedsi nő egy francia férfival ismerkedett meg a Tinderen, de náluk a távolság mellett az is probléma volt, hogy mindketten nagyon be voltak táblázva. Végül az első találkozásukra San Franciscóban került sor, mivel mindkettejüknek oda kellett utaznia a munkája miatt.

Egy másik hozzászóló élménye nem volt az előbbiekhez hasonlóan rózsás. Ő Angliából Dublinba utazott egy férfihoz, és minden jól is ment addig, míg a kommentelő észre nem vette, hogy a férfi egy nővel snapchatel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik