Szórakozás

Állítja a sziámi ikerpár, hogy egyikük leszbikus, másikuk heteró

Getty Images
Illusztráció
Getty Images
Illusztráció
Hastól lefelé egyek, így vaginájuk is egy van.

Egy 19 éves sziámi ikerpár a „kényelmetlen” szexuális életükről is beszámolt a Reddit AMA (Kérdezz-felelek) aloldalán. Azután döntött így Mia és Lia (nem a valódi nevük), hogy pár hete bejárta a sajtót, egy híres sziámi ikerpár egyik tagja, Abby Hensel összekötötte az életét egy férfival, így most hármasban élnek, ami nagyon sokakban kérdéseket vetett fel.

A hasnál vagyunk összenőve, tehát két külön agyunk, két szívünk, négy tüdőnk (a bal és a jobb tüdőnk összeolvadt, így inkább hasonlít egy harmadik tüdőhöz, mint egy negyedikhez), két májunk, két gyomrunk van, ez alatt osztozunk a beleinkben, a hólyagunkban és a reproduktív rendszerünkben. Szóval igen, közös vaginánk van.

Mindkettőjüknek van egy-egy karja és lába, amit irányítanak.

A szexuális életükről azt mesélték, hogy Mia leszbikus, Lia heteroszexuális. Előbbinek volt is barátnője, de nemrégiben, mikor egyetemre mentek, szakítottak, utóbbinak pedig a gimi alatt volt egy távkapcsolata.

Kérdezték őket, hogy maszturbálnak-e, mire azt felelték mostanában már nem, mert túl „kényelmetlen”. Ahhoz hasonlítják, mintha valaki folyton hozzájuk érne.

Elég bosszantó és furcsa lenne, nem?  Ha Lia megérinti a hüvelyünket, olyan érzés, mintha valaki a testeddel vacakolna.

Arról is beszámoltak, hogy megérzik egymáson, ha  a másik felizgul, ahogy azt is, ha éhes vagy szorong.

Abban is megállapodtak egymással, hogy tartózkodnak a szextől egy terhesség esetleges komplikációi miatt.

Bár nekem és a nővéremnek is vannak szexuális késztetéseink, mindketten fel tudunk izgulni, kiskorukban megállapodtunk abban, hogy nem fogunk szexelni, mivel az 1: nagyon kényelmetlen mindkettőnknek, és 2: túl nagy a terhesség kockázata, ha teherbe esnénk, jó eséllyel meghalunk.

Mia azt meséli, ő a barátnőjével, csókolózott, ölelkezett, de itt megálltak, ami nem volt gond, mert a barátnője aszexuális volt.

Kapcsolódó
Megházasodott a híres kétfejű sziámi ikerpár egyik tagja
Abby Hansel egy veterán katonával kötötte össze az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik