Szórakozás

Erős Antónia férje sokkot kapott

Eros-Antonia(960x640).jpg (erős antónia, )
Eros-Antonia(960x640).jpg (erős antónia, )

Az utóbbi időben a megszokottnál többet beszél magánéletéről Erős Antónia, ami a nézőknek nagyon szimpatikus. Egy rögtönzött rajongói felmérés szerint az RTL Klub híradósa ezzel közelebb került a nézőkhöz.

Már nem csupán a híradóst, hanem a csinos nőt és a kedves édesanyát is látják az RTL Klub nézői Erős Antóniában – mondta a Hír24-nek a híresség egyik rajongója, aki barátaival együtt a közelmúltban nem reprezentatív felmérést végzett. Az illető azt mondja, mióta Antónia többet szerepel például a Csak csajokban, sokkal közelebb került az átlagemberekhez is.

„Mi mindig is tudtuk, hogy Antónia egy nagyon kedves, szerethető nő, de egyeseket talán megtévesztett, hogy a Híradóban komolynak látták. Mióta többet beszél a családjáról, sokkal több követője van” – mondja a felmérést végző rajongó.

Valóban igaz, hogy az ismert tévés mostanában tényleg többet beszél a magánéletéről. A minap a Csak csajokban például arról mesélt, hogyan fogadta a család, amikor megtudta, hogy ikreket vár.

„Amikor kiderült, hogy az orvosok két petezsákot látnak, én nem estem pánikba, de a férjem elsáppadt  és sokkot kapott. Azt mondta, nekünk itt végünk van. Én meg azt mondtam, mi bajunk eshet, csak szurkoljunk, hogy vegyes páros legyen” – mesélte a szép híradós mosolyogva a Csak csajokban. Azt is elárulta, hogy apai ágon a családjukban vannak már ikrek.

Antónia arról is beszámolt, hogy a kezdeti ijedség ellenére a férje nagyon is kivette és a mai napig kiveszi a részét az ikrek gondozásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik