Szórakozás

Kényezteti szomszédjait a Fókusz műsorvezetője

barabás éva (barabás éva)
barabás éva (barabás éva)

Barabás Évi elkényezteti a szomszédjait. A műsorvezető az amerikai filmek átlagos álomtörténeteihez hasonlóan jó kapcsolat ápol szomszédjaival: gyakran állítanak be egymáshoz egy-egy tál süteménnyel, vagy lepik meg egymást ajándékokkal.

A Fókusz műsorvezetője csak 25 évesen kezdett el főzni, de ez semmit sem von le mai érdemeiből. Nemcsak a szomszédok és a család, hanem már a távoli ismerősök és kollégák is csodájára járnak Barabás Éva főzőtudományának. Leginkább a süteményeire büszke: állítja, hogy csokitortában és mézeskalácsban verhetetlen.


Évi nem fukarkodik, szívesen osztja meg az édes élményt szomszédjaival is. “Gyakran lepjük meg egymást egy-egy tál süteménnyel vagy tortával. Az sem ritka, ha átcsöngetek a mellettem lakóhoz egy kis süteménymaradékkal, ugyanis gyakran nem tudjuk megenni az összes elkészült finomságot” – mondja. A közösségi sütizést általában kutyasétáltatással mozogja le, imád kilométereket sétálni kedvenceivel.

Barabás Éva persze sajnos csak ritkán konyhatündérkedik, ugyanis magának sohasem készít semmit és a fókuszos forgatásokkal eltöltött hetekben sem tüsténkedik a konyhában. Ilyenkor általában különböző éttermeket próbál ki, vagy a jól bejáratott házhozszállítást használja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik