Szórakozás

Lecserélték az RTL Klub megunt műsorvezetőjét?

Barabás Éva hetek óta egyedül vezette az RTL Klub Csak csajok című műsorát. Ám most végre lecserélték Ördög Nórára. Lehet, hogy a csatorna is belátta, unalmas állandóan ugyan azt az embert nézni?

Hiába jó egy tévés, egy idő után biztosan megunják a nézők, ha folyamatosan őt látják a képernyőn. Olyan ez, mintha valaki a kedvenc ételétől hirtelen gyomorrontást kap, amiért túlette magát belőle. Hiába imádta addig, azután már rá sem bír nézni a finomságra. Nem csoda hát, ha a nézők egy része is besokallni látszik Barabás Éva személyétől. Az tény, hogy a Csak csajok műsorvezetője nagyon profi, de az azért mégiscsak túlzás, hogy heteken át őt kellett nézni a reggeli műsorban.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ráadásul emellett még a Fókuszban is gyakran láthatjuk, így aztán tényleg érthető, ha a nézők már mást, új arcot szerettek volna (legalább) a Csak csajokban. Azt is figyelembe kell venni, hogy az ember ráadásul egy idő után kiég, ha állandóan ugyan ezt csinálja, aminek jelei egyébként az utóbbi időben Barabás Éván is felfedezhetőek voltak. Állandóan ugyanolyan, semmi változatosságot, semmi meglepő fordulatot nem tudott produkálni a csevegős műsorban.

Lehet, hogy mindezt végre belátták az RTL Klub vezetői is és hétfőtől ezért tették képernyőre Ördög Nórát a Csak csajokban? Legyen bárhogyan, jó döntést hoztak. A Hír24 által megkérdezett, RTL Klubnál dolgozó szakembertől megtudtuk, Lilu is beszáll majd Barabás Éva és Nóra mellé, de, hogy erre mikor kerül sor, nem tudták megmondani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik