Szórakozás

Kiakadt a szóbeszéden az X-Faktor énekese

Baricz Gergőt teljesen kihozta a sodrából, hogy a napilapok összeboronálták Keresztes Ildikóval. Az énekes cáfol.

Még mindig lázban tartja a rajongókat a tény, hogy az X-Faktor szerelmespárja, Kováts Vera és Baricz Gergő szakítottak. Az egykori szerelmesek nem árulták el, mi volt a válóok, ám azt elismerték, hogy közös jövőjük nincs többé. Azóta szinte nincs olyan nap, amikor ne röppenne fel újabb hír az egykori szerelmesekről.

Leginkább Baricz Gergő került célkeresztbe, akit több napilap is hírbe hozott egykori mentorával, Keresztes Ildikóval. Mester és tanítványa eddig nem szívesen nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Ám Baricz Gergő most megtörte a hallgatást. Az énekes közösségi oldalán fakadt ki.

“Na de most mehetek vissza ezek közé a kiszabott újságírók közé, akik még meg sem kérdeznék, hogy “Te Baricz? tényleg együtt vagy mentoranyáddal?” Hanem már PÁRként emlegetnek. Nekik üzenem: … nem … nem vagyunk együtt… Ildikóval nem… vérszerinti édesanyukátokkal… IGEN” – írta az X-Faktor felfedezettje közösségi oldalán, ahol végérvényesen pontot tett a feltételezések végére.

„Az aggódó családnak… aki az ügy tisztázására szólít fel, egy bulvárlapban …nyugalmat kívánok… és nekik is üzenem… nincs semmi más köztem és Ildikó között, mint barátság” – zárta le ezzel a találgatások sorát Baricz Gergő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik