Szórakozás

Magából kikelve cáfolta a szakítást Baricz Gergő

Az X-Faktor énekese cáfolja, hogy szakítottak volna kedvesével, Kováts Verával. Állítja, a hír csak rosszindulatú pletyka.

Futótűzként terjedt a hír, hogy több hónap után véget ért a két x-faktoros, Kováts Vera és Baricz Gergő szerelme. A híresztelések szerint a fiatalok kapcsolata azért futott zátonyra, mert keveset tudtak találkozni. Ráadásul Vera szülei csupán heti két találkát engedélyeztek a szerelmeseknek, mondván, Verának tanulnia kell még. Így Vera és Gergő végül belátta, nincs közös jövőjük – legalábbis a róluk megjelent újságcikk szerint. Ám a jelek szerint, az érintetteket erről nem kérdezte meg senki. Baricz Gergő végül megelégelte a rosszindulatú találgatásokat, és saját közösségi oldalán, magából kikelve cáfolta a szakításukat.

„Nem kell aggódni, semmi közöm nincs hozzá, együtt vagyunk és NEM is GONDOLKOZUNK a SZAKÍTÁSON!” – írta az x-faktoros énekes, aki azt is elmesélte, miért születhetett egy ilyen írás, annak ellenére, hogy kettőjük között minden rendben van. „Egy régebbi cikkben meséltem a kapcsolatunkról és a vele járó félelmeimről és nehézségekről. Egy zseniális emberi elme felbuzdult ezen, és megjelent a mai cikk” – írta a határontúli énekes.

„A vicc az, hogy eleinte a cím az volt, hogy Válságban Bariczék kapcsolata. Mire mondtam, hogy a válság és semmilyen szinonimája ne legyen a cikkben… Végül is nem lett. Szóval becsületes az imént említett elme tulajdonosa. Részemről, ha egy sudoku kerül a cikk helyett a lapba, messzemenően értékesebbé vált volna. Sajnos, ezt még mindig képtelenek bevallani maguknak” – bosszankodott közösségi oldalán Baricz Gergő, aki továbbra is állítja, hogy minden rendben van közte és szerelme, Kováts Vera között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik