Szórakozás

Szabó Zsófiék szakítottak – Berki elhagyja az országot?

Egy időre felfüggesztette a kapcsolatát Berki Krisztián és Szabó Zsófi! A hírt a volt Fradi-vezér a Frizbi felvételén ismerte el.

Eredetileg a közlekedési balesetével kapcsolatban hívták meg a TV2 műsorába, a Frizbibe Berki Krisztiánt. Az egykori Fradi-vezér a stúdióban farkasszemet nézhetett annak a motorosnak az ügyvédjével, akit azt állítja, Krisztián elgázolta őt. Noha a közönség soraiban ült Berki ügyvédje, mégis leginkább maga vette fel a kesztyűt a jogban feltehetően sokkal járatosabb Dr. Koltai Zsuzsannával szemben. Ám a legnagyobb meglepetést nem is ez, hanem Berki egyik elejtett félmondata keltette, hiszen Hajdú Péter kérdésére a magánéletével kapcsolatban sem hallgatta el az igazságot.

”A szerelmünk egy életre szól, a kapcsolatunkat azonban felfüggesztettük egy időre” – felelte Berki egy Szabó Zsófival kapcsolatos kérdésre. A műsorvezető természetesen nem tudta szó nélkül hagyni, hogy vajon most mi lesz a kezüket díszítő tetoválásotokkal, melyeket nemrég varrattak magukra a szerelmesek. Berki a következőket válaszolta: „Ezért mondtam, hogy a szerelmünk örök” – ám bővebben senkinek nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

<

Hogy mi állhat a háttérben? Féltékenység? Hűtlenség? Vagy csak egyszerűen az, hogy az elmúlt néhány hónap során kiderült, mégsem olyan rózsás minden, mint ahogyan az a kezdetekkor érezték Szabó Zsófiék? A Hír24 ezekre a kérdésekre is megpróbált válaszokat kapni, amikor telefonon kerestük meg az érintetteket.

„Mindent elmondtam, ami ezzel kapcsolatos. Lehet, hogy egy picit sokat is” – mondta Berki Krisztián, Szabó Zsófit pedig egyelőre hiába kerestük.

A volt sportvezér egyik közeli barátja azonban tudni véli, mi állhatott a fiatalok közé. ”Krisztián addig szeretne Magyarországon maradni, amíg a jelenleg folyó rendőrségi ügy lezárul. Utána külföldön, ha jól tudom Amerikában képzeli el az életét, szintén a sportban, és a saját vállalkozásában már aktívan dolgozva” – súgta meg a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik