Pályán kívül

Harry Redknapp métereken át húzta sikítozó asszonyát az aszfalton

Harry Redknapp (harry redknapp, )
Harry Redknapp (harry redknapp, )

Harry Redknapp, aki 2016 márciusától Jordánia válogatottját próbálja kijuttatni a 2018-es oroszországi világbajnokságra, számos Premier League klub menedzsere volt. 2008-12 között például a Tottenham Hotspuré. Olyan jól muzsikált a “Sarkantyúsokkal”, hogy 2010-ben a Premier League legjobb menedzserének választották.

Nos, szegény Harry meglehet jobban járt volna, ha inkább szerdán is jelenlegi munkahelyén Ausztráliában – a Central Coast Mariners tanácsadója -, nem pedig Bournemouth bevásárlóutcájában furikázik.

A The Sun beszámolója szerint miközben Redknapp megállt az út mellett, hogy vásárolni induló feleségét kirakja a pazar Range Roverből, a 69 éves asszony véletlenül odacsukta kabátja szélét az általa becsapott kocsiajtóval.

A menedzser mindezt nem vette észre, gázt adott. Sandra elesett és hiába sikoltozott, mire férje meghallotta, már métereken keresztül húzta az aszfalton feleségét, mi több, a több tonnás autóval áthajtott a lábán.

Hangos sikításra figyeltem fel. Odarohantam, és láttam egy nőt az autó mellett, alatt. Egy csomó vér volt már az aszfalton. Redknapp akkor ugrott ki a kocsiból, szegény láthatóan teljesen összetört. Először azt hittem, egy gyalogost gázolt el, később derült ki, hogy saját feleségét húzta magával

– mondta egy szemtanú a Sunnak.

Sandra Redknapp természetesen azonnal kórházba került, ahol megoperálták sérült lábát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik