Foci

Bódog Tamás már nem csak vezetőedző a DVTK-nál

Változások történtek pénteken a diósgyőri labdarúgócsapatnál, írja a klub honlapja. Amikor Árki Gábor váratlanul távozott az együttestől, onnantól kezdve Benczés Miklós egyedül látta el az első csapattal és az utánpótlással kapcsolatos sportigazgatói, valamint az akadémiai igazgatói feladatokat is. Az MLSZ aztán Regionális Utánpótlás Központtá nyilvánította a DVTK-t, megszaporodtak a teendők.

„Sokáig kerestük a legjobb megoldást, amit végül házon belül találtunk meg, így Miklós első csapattal kapcsolatos feladatait a mai naptól Bódog Tamás veszi át, aki ezentúl szakmai igazgatóként a játékoskeret kialakításáért és a felkészítésért is felel. Ezzel a döntéssel egyrészt egy kézbe kerülnek az első csapatot közvetlenül érintő feladatkörök, másrészt Miklós még több időt és energiát tud fordítani a klub, a labdarúgó akadémia, és a regionális utánpótlás képzési rendszer fejlesztésére, vagyis a DVTK sikeres jövőjének építésére” – mondta Szabó Tamás ügyvezető.

A Diósgyőr az elmúlt szezonban igencsak botladozott, de annak ellenére is bennmaradt az élvonalban, hogy az utolsó fordulóban 3-1-re kikapott a Debrecentől. A Gyirmót és az MTK esett ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik