Foci

Dárdai Pál az Év embere Berlinben

A berlini Morgenpost Dárdai Pált, a labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzőjét választotta meg az Év emberének. Ennek apropóján meg is interjúvolták a magyar szakembert, és nekiszegezték a kérdést: vajon a szezon végén is Bajnokok Ligáját érő helyen áll-e majd az együttes.

Természetesen nagyon jó lenne, az egyik álmunk a BL-szereplés, de nem szabad elfelejteni, honnan jöttünk, számunkra a legfontosabb, hogy fejlődjön a csapat. El akarunk érni valami speciális dolgot, legyen az az Európa Liga, vagy egy szinttel feljebb. Más terveink is vannak

– mondta Dárdai, aki a berliniek játékosa volt már az 1999-2000-es szezonban, amikor bejutott a BL-be a Hertha.

Beszélt egy kicsit a játékosmúltjáról is, azt mondta: nem volt szent, megesett, hogy a hét közben befigyelt egy-egy buli. Másnap ugyanakkor mindig ott volt az edzésen és nem lazsált, fegyelmezett játékosként tekint vissza magára.

Van egyébként egy egyéni célkitűzése is az újévre: le akar dobni pár kilót. Úgyhogy nagyon oda fog figyelni arra, mit eszik.

A Bundesliga most szünetel, legközelebb január második felében rendeznek fordulót. A Hertha 22-én a Bayer Leverkusen vendége lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik