Otthon

A farm, ahol minden vendég nyugalmat talál

A kívülről színes lakóépület belül nyugalmat árasztó terekkel kényezteti lakóit.

Ilyen környezetben élni maga a tökéletes relaxáció! Azt mondják, hogy az Atlantától egy órányi autózásra elterülő Medve Patak Farm (Bear Creek Farm) néven ismert komplexum a világ igazán nyugodt szegletébe repíti a megfáradt vándort.

Az antik épület együttest 1975-ben kezdték felújítani, a pazar lakóház mellett több istálló, melléképület, egy tó és egy fedett híd is kényezteti a lakókat.

Nyolc éve egy művész házaspár éli mindennapjait a csodálatos környezetben. A lakóház berendezése családi örökségből származó berendezési tárgyakkal, kézműves remekekkel, díszekkel és más használati eszközökkel tarkított. A kandallós nappali, a hangulatos veranda, a nyugalmat árasztó hálószoba és a többi helyiség az abban élő házaspár ízlésvilágának a gyümölcsei.

A tulajdonosok azt mondják, bármikor érkezett hozzájuk barát, családtag vagy más vendég, az megtalálta a tökéletes nyugalmat és a kikapcsolódás természet kínálta lehetőségeit. A ház parkja több családi rendezvénynek is helyet adott, és ezek a partik mindenki számára felejthetetlenek maradtak.

Bármennyire is imádják, a jelenlegi tulajdonosok most eladják az objektumot. A fotók láttán úgy gondoljuk, hogy akad majd olyan tehetős ember, akit az 1 millió dolláros vételár nem riaszt vissza.

Galéria

(Countryliving)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik