Otthon

Eladja mesés házát az Oscar-díjas színésznő

Szépségkirálynőként lett ismert az afrikai származású sztár.

Halle Maria Berry neve nem ismeretlen a sztárvilágban jártas rajongóknak. Az 51 éves, Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő ma is teljes szépségében tündököl. Berry színészi karrierje előtt számos szépségversenyen vett részt: 17 évesen megnyerte a Miss Tini Amerika versenyt, majd egy évvel később 1986-ban a Miss USA World-öt. Az ünnepelt celeb az első afrikai származású színésznő, aki a legjobb színésznő kategóriában Oscar-díjat – Szörnyek keringője, 2001 – nyert, és ma is a legjobban fizetett hollywoodi színészek között tartják számon.

Sikerekkel a háta mögött nyilván van is mit a tejbe aprítania. Az elledecor írta meg, hogy a sztár megválik Hollywoodban lévő otthonától, melyet egyszerűen mesés házként ismernek.

Az olasz stílusjegyeket viselő otthon egyik fontos “értékmérője”, hogy a nagy alapterületnek köszönhetően belső terei tágasak, a szobák – és a ház hatalmas erkélye – pedig az óceánra néznek. A három hálószoba, négy fürdőszoba és konyhás-nappali minden kényelmet biztosít lakóinak, és ezt szolgálja az otthon ékessége, a kandalló is.

A kert a tökéletes kikapcsolódás nyugalmas szigete kőburkolataival, medencéjével és buja növényzetével. Mindezért egészen barátságos árat kér a szupersztár: 3,79 millió dollárért bárki beköltözhet Berry házába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik