Mobil

Tollas telefontokot tervez a Samsung

Az S Pen lerázza a láncot, és megszabadul a Galaxy Note rabigából, hogy egy olyan tokba kerüljön, ami számos Samsung eszközhöz jó.

Elegáns dolog az S Pen, de sajnos nem lehet mindenki kiváltsága, mivel eddig csak a Galaxy Note eszközökhöz járt. Legalábbis abban az értelemben, hogy ezekben a telefonokban van megfelelő helye a tollnak akkor, amikor éppen nem a kijelzőt böködjük bőszen, szóval biztosan akadnak olyan Samsung mobilt használók, akiket a tökéletes élettől csak egy S Pen választ el, de nem tudják hol tárolni. Most azonban úgy tűnik, hogy ez a vágyuk is beteljesül, mert az S Pen végre kiszabadul a Note fogságból, és szélesebb körben is elterjedhet.

samsung-s-pen-case-376x640

Dél-koreai hírek szerint a Samsung benyújtotta az S View tok szabadalmát, amiben bizony ott lapul majd az S Pen is. Ez azt jelenti, hogy amint valósággá válik a projekt, azonnal minden Galaxy eszköz Note-tá alakítható, és a néma végre megszólal, a púpos kiegyenesedik, a világon úrrá lesz a béke. Vagy ha utóbbi három nem is következik be, legalább tollal tudjuk majd piszkálni a képernyőt, és nem az ujjunkkal.

s pen case samsung

A képeket elnézve pedig még az is meglehet, hogy a tokot simán le lehet pattintani és áttenni egy másik Samsung kütyüre, vagy valamilyen egyéb Androidos eszközre, ami egyébként azt is jelentheti, hogy a koreai gyártó talán valami egyébre is készül, hiszen az S Pen nem csak egy sima tollacska, amit a Galaxy Note-hoz terveztek. Sokkal inkább egy olyan kiegészítő, mely plusz lehetőségekkel látja el az eszközt, kiterjesztve annak funkcióit. Azt azonban sajnos nem tudni, hogy ha lesz is univerzális S Pen-tartós tok, az mikor és milyen masinákhoz, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik