Média

A Figyelőnek ír a politológus, aki szerint liberális beetetés az ételosztás

Ma derült ki, a Schmidt Mária által tavaly decemberben felvásárolt Figyelőnek ír majd rendszeresen cikkeket Kiszelly Zoltán politológus.

Kiszelly Zoltán ezt maga jelentette be a Facebookon, azzal, hogy érdemes is most előfizetni a lapra.

A politológus, aki egyébként tavaly 6,9 millió forintot számlázhatott ki a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodának, 2016-ban a közmédiához tartozó Mozgástér blogon a Blaha Lujza téri ételosztások kapcsán, “Blaha Lujza téri beetetés” című bejegyzésében azt írta:

Megszokott dolog, hogy a liberálisok kiszolgáltatott emberek szívfacsaró képeivel akarják a felső 1% érdekét eladni. Sajnos még mindig van, akit sikerül ezzel beetetni.

Még mindig mennek és jönnek

Egyébként még mindig nagy a jövés-menés a tulajdonosváltás óta a Figyelő hetilapnál. Épp a napokban írtuk meg, hogy megérkezett Széles Gábor Magyar Hírlapjától Szajlai Csaba, aki főszerkesztő-helyettese lett az újságnak, illetve megtalálták a Pulitzer Emlékdíjas Brückner Gergely utódját is a Magyar Időktől, Pindroch Tamás személyében. Pindroch alig egy hónapig dolgozott a Magyar Időknél, előtte még ő is Széles Gáborhoz tartozó Magyar Hírlapnál volt.

Váczi István rovatvezető is elment a Figyelőtől, és inkább a Heti Válasznak dolgozik. A Figyelő főszerkesztői pozíciójában is változás volt, hiszen februárban Lánczi Tamást nevezték ki Lambert Gábor utódjának. Lánczi a Fidesz-közeli Századvég Alapítvány vezető elemzője, és ügyvezetője annak a londoni bejegyzésű politikai tanácsadással foglalkozó cégnek is, melynek tulajdonosai között felbukkan Habony Árpád, Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadója (egyben a Lokál című sajtóterméket megjelentető Modern Media Group tulajdonosa) és Artur Finkelstein negatív kampányokra szakosodott politikai kommunikációs specialista. Lánczi korábban Orbán Viktort Európa új vezetőjének nevezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik