Média

Ismét elmegy egy főmunkatárs a Magyar Hírlaptól, hogy a Magyar Időkhöz üljön át

Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
A 24.hu megerősített információi szerint távozik a Széles Gábor tulajdonában lévő Magyar Hírlap főmunkatársa, Pindroch Tamás. Ugyanott dolgozik majd, mint a napokban szintén a távozás mellett döntő Bayer Zsolt.

Újabb személy követi Bayer Zsolt újságírót abban, hogy távozik a Széles Gábor féle Magyar Hírlaptól, tudta meg a 24.hu. Ráadásul a távozó Pindroch Tamás, aki eddig főmunkatárs volt a Hírlapnál, ugyanott folytatja majd karrierjét, mint Bayer Zsolt.

Pindroch a Magyar Időknél lesz a parlamenti stáb vezetője.

Telefonon utolértük az érintettet is, aki elmondta, most még néhány napig a Magyar Hírlap kötelékében van, de való igaz, hogy a Magyar Időkhöz hívták, amit ő hetekkel ezelőtt, állítólag még Bayer döntése előtt elfogadott. Úgy érzi, tíz év után elérkezett az idő váltásra.

Pindroch Tamás (aki egyébként a Mészáros Lőrinc által Széles Gábortól nemrégiben megvásárolt Echo TV-nél is dolgozik) életrajza szerint 2001-ben Egerben, az Eszterházy Károly Főiskolán diplomázott magyar nyelv és irodalom-kommunikátor szakon. Még annak az évnek az őszén Budapestre költözött, és az MTV Akadémián kezdett el tanulni. 2002-ben, a választások után az iskola mellett került a Magyar Nemzet szerkesztőségébe, ahol a belpolitikai rovat munkatársa volt egészen 2004-ig. Ezután az újrainduló Reform című hetilap munkatársa lett, de a lap 2006-ban megszűnt.  2006 nyarán a nem sokkal korábban induló Echo TV Híradójába került, itt riporterként dolgozott, de ez nem tartott sokáig, mert ugyanazon év év decemberétől az átalakuló Magyar Hírlaphoz került, a belpolitika rovathoz. Az Echo TV-vel is megmaradt azonban a kapcsolata, hiszen a televízió beszélgetős műsoraiban szerepelt, vezette a Kibeszélőt, mostanában pedig a Hírbehozzuk vitaműsorban láthatják a nézők.

FRISSÍTÉS: időközben kiderült, hogy Pilhál György is a Magyar Időkhöz igazol. Ő a Simicska Lajos féle Magyar Nemzetnek mond most búcsút.

FRISSÍTÉS II. Arra is fény derült, hogy tavaly munkaügyi ellenőrzés volt a Magyar Hírlapnál, a szerkesztőségben lévő állapotok miatt tett valaki bejelentést. A hatóság nem szabott ki bírságot, de a kiadó ügyvezetője, Bedő István fejlesztéseket ígér. Forrásaink szerint már 30 körül jár a Magyar Hírlaptól távozók száma, de Bedő István 14-re emlékszik az elmúlt egy évből. A részletekről itt írtunk.

(Kiemelt kép: Pindroch Tamás a Magyar Hírlap főmunkatársként a köztévében a Ma Reggelben. Fotó: Nemzeti Audiovizuális Archívum/NAVA)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik