Média
Pindroch Tamás

Ismét elmegy egy főmunkatárs a Magyar Hírlaptól, hogy a Magyar Időkhöz üljön át

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 01. 17. 15:28

A 24.hu megerősített információi szerint távozik a Széles Gábor tulajdonában lévő Magyar Hírlap főmunkatársa, Pindroch Tamás. Ugyanott dolgozik majd, mint a napokban szintén a távozás mellett döntő Bayer Zsolt.
Korábban a témában:

Újabb személy követi Bayer Zsolt újságírót abban, hogy távozik a Széles Gábor féle Magyar Hírlaptól, tudta meg a 24.hu. Ráadásul a távozó Pindroch Tamás, aki eddig főmunkatárs volt a Hírlapnál, ugyanott folytatja majd karrierjét, mint Bayer Zsolt.

Pindroch a Magyar Időknél lesz a parlamenti stáb vezetője.

Telefonon utolértük az érintettet is, aki elmondta, most még néhány napig a Magyar Hírlap kötelékében van, de való igaz, hogy a Magyar Időkhöz hívták, amit ő hetekkel ezelőtt, állítólag még Bayer döntése előtt elfogadott. Úgy érzi, tíz év után elérkezett az idő váltásra.

Pindroch Tamás (aki egyébként a Mészáros Lőrinc által Széles Gábortól nemrégiben megvásárolt Echo TV-nél is dolgozik) életrajza szerint 2001-ben Egerben, az Eszterházy Károly Főiskolán diplomázott magyar nyelv és irodalom-kommunikátor szakon. Még annak az évnek az őszén Budapestre költözött, és az MTV Akadémián kezdett el tanulni. 2002-ben, a választások után az iskola mellett került a Magyar Nemzet szerkesztőségébe, ahol a belpolitikai rovat munkatársa volt egészen 2004-ig. Ezután az újrainduló Reform című hetilap munkatársa lett, de a lap 2006-ban megszűnt.  2006 nyarán a nem sokkal korábban induló Echo TV Híradójába került, itt riporterként dolgozott, de ez nem tartott sokáig, mert ugyanazon év év decemberétől az átalakuló Magyar Hírlaphoz került, a belpolitika rovathoz. Az Echo TV-vel is megmaradt azonban a kapcsolata, hiszen a televízió beszélgetős műsoraiban szerepelt, vezette a Kibeszélőt, mostanában pedig a Hírbehozzuk vitaműsorban láthatják a nézők.

FRISSÍTÉS: időközben kiderült, hogy Pilhál György is a Magyar Időkhöz igazol. Ő a Simicska Lajos féle Magyar Nemzetnek mond most búcsút.

FRISSÍTÉS II. Arra is fény derült, hogy tavaly munkaügyi ellenőrzés volt a Magyar Hírlapnál, a szerkesztőségben lévő állapotok miatt tett valaki bejelentést. A hatóság nem szabott ki bírságot, de a kiadó ügyvezetője, Bedő István fejlesztéseket ígér. Forrásaink szerint már 30 körül jár a Magyar Hírlaptól távozók száma, de Bedő István 14-re emlékszik az elmúlt egy évből. A részletekről itt írtunk.

(Kiemelt kép: Pindroch Tamás a Magyar Hírlap főmunkatársként a köztévében a Ma Reggelben. Fotó: Nemzeti Audiovizuális Archívum/NAVA)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Hajléktalanok mutatták meg féltett vagyonukat

Kommentek

Bavaria's State Premier Markus Soeder speaks to supporters after first exit polls were announced on public television at the Bavarian regional government building after the Bavaria state election in Munich, southern Germany, on October 14, 2018. (Photo by Christof STACHE / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.