Média

Megújult a Spektrum és a Spektrum Home

Megújult októberre a Spektrum és a Spektrum Home ismeretterjesztő tévécsatorna.

A Spektrum és a Spektrum Home arculata 2010 óta változatlan volt. A mostani megújuláskor az elsődleges arculati elemeket – logók, színek és betűtípusok – megőrizték, de a másodlagos elemek mind megújultak: az új arculat stílusában, így a műsorszámok és reklámok előtt, után, az úgynevezett „identekben” is a csatornák gerincét alkotó tematikák köszönnek vissza.

Az új megjelenés sokkal dinamikusabb, ami a csatornát működtető AMC Network szerint jobban kifejezi a csatornák gerincét alkotó tematikákat.  A Spektrumon vízből, ködből és lángokból rajzolódnak ki különböző, jellegzetes alakok. A természetfilmeket ezentúl egy cápa, máskor egy bika, a tudományos témájú műsorok egy rakétakilövés, illetve egy laboratórium, a történelmi dokumentumfilmeket egy légi harcjelenet, vagy egy harcos alakja kíséri.

Íme néhány Spektrum ident ízelítőül:

A Spektrum Home csatornán ehhez hasonlóan a lakberendezéssel kapcsolatos témákat is különböző identek vezetik fel: egy festékes vödör kiborul, a fürdőszobában gumikacsa úszkál, a gyerekszobában kisvasút kanyarog, a régi asztal újjá válik.

A Spektrum Home identek pedig így néznek ki:

Októbertől egyébként nem csak a magyar, de a cseh Spektrum és Spektrum Home csatornák is a megújult külsővel jelentkeznek majd.

A Spektrum legújabb, október 13-án induló saját gyártású műsorát, az „Erőszakos embert” így már a megújult arculat kíséri mind a magyar, mind a cseh csatornán.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik