Kultúra

Penge lesz Will Smith tündés-orkos zsarufilmje

Új előzetest kapott a Netflix-féle Bright, amely a fantasy és a rendőrös akciófilm műfajait fogja ötvözni. Trailer.

A sorozatok után a saját gyártású filmek terén is egyre merészebb és eredetibb Netflix égisze alatt készül a Bright című produkció, amely az akciófilm, a krimi és a fantasy és zsarus haverfimek műfajainak sajátos keveréke lesz. A júliusi első után most új, második előzetest kapó filmet David Ayer rendezi, míg a két főszereplőt a kétszeres Oscar-jelölt Will Smith és az Arany Glóbuszra nominált Joel Edgerton játssza.

A Bright egy olyan párhuzamos dimenzióban játszódik, ahol a mesékből ismert mágikus teremtmények részei a világnak. Ennek köszönhetően fordulhat elő az is, hogy a Los Angeles-i rendőrség kötelékében egy ember, Scott Ward (Smith) és egy ork, Nick Jakoby (Edgerton) társak lehetnek, még akkor is, ha igazából nem jönnek ki túl jól. A furcsának tűnő páros aztán egyik éjszakai műszakja során megment majd egy tünde lányt (a BAFTA-díjra jelölt Noomi Rapace), akiről hamar kiderül, hogy olyan nagy hatalmú relikvia van a birtokában, amely rossz kezekbe jutva elpusztíthat mindent és mindenkit.

Az Ayer és Max Landis filmötletéből és közös forgatókönyvéből forgatott Brightban Edgar Ramirez, Lucy Fry, Ike Barinholtz, Jay Hernandez, Andrea Nevado és Kenneth Choi játsszák a mellékszerepeket. A kifejezetten ígéretes film december 22-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik