Kultúra

Martin Lawrence: sanszos, hogy mégsem lesz Bad Boys 3

A színész egy interjúban beszélt a rajongók által régóta várt harmadik rész alakulásáról.

Utoljára februárban érkezett hír az évek óta tervezett és halogatott harmadik Bad Boys-mozival kapcsolatban, ráadásul az sem volt éppen pozitív fejlemény, ugyanis a gyártó Sony Pictures stúdió újfent az jelentette be, hogy odébb tolják a bemutatót 2018. november 9-re.

Az elmúlt hónapok újabb hallgatását követően most a széria egyik főszerepét játszó Martin Lawrence törte meg a jeget a Bad Boys For Life (kb. Rosszfiúk egy életre) című trilógiazáró helyzetét illetően.

Nem hiszem, hogy el fog készülni, nem úgy alakulnak a dolgok. Will jelenleg is másik filmen dolgozik és nem gondolom, hogy ez össze fog jönni.

– árulta el Lawrence az Entertainment Weekly-nek, majd hozzátette, ő továbbra is várja, hogy belevágjanak:

Én itt vagyok, most is készen állok rá. Ha azt akarják, hogy megcsináljuk, benne vagyok, de nem tudom befolyásolni a dolgot. A stúdió döntésén múlik.

Az 52 éves színész és komikus szavainak ellentmond az általa is említett Will Smith egyik tavalyi nyilatkozata, melyben a sztár még arról beszélt, hogy “nagyon is” közel vannak ahhoz, hogy beinduljon a Bad Boys 3, melyet már csak a Lawrence-szel közös munka miatt is szeretne megcsinálni:

Imádom azt a pasast. Az előző kettő készítéséhez kötődnek a filmes karrierem legszebb emlékei. Szóval nagyon várom, hogy forgassunk.

Jelenleg azonban úgy fest, hiába lelkesedett Smith és hiába is szeretnék Lawrence-szel együtt mind a ketten a filmet, egyelőre nem várható előrelépés a produkció háza táján. Pláne úgy, hogy a rendezőként az első két részt jegyző Michael Bay helyébe lépő Joe Carnahan a közelmúltban kiszállt a projektből, így hirtelen azt sem tudni, hogy ki vezényelné le a filmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik