Kultúra

Bruce Willis igazságosztó hadjáratba kezd az új Bosszúvágyban

Előzetest kapott a kultikus akciókrimi feldolgozása, amelyben a kapucnis Willis válik majd a bűnözők rémálmává.

Az elmúlt évek alibi filmjei után ismét nagyot készül dobbantani a jó öreg Bruce Willis, aki bevállalta a Charles Bronson nevével fémjelzett 1974-es Bosszúvágy (Death Wish) feldolgozásának főszerepét.

A színész-rendező Eli Roth vezényletével készülő produkcióhoz a minap érkezett eső fotók után most itt van az első előzetes, amely ahhoz képest, hogy remake-ről van szó, egy határozottan ígéretes akciófilmet vetít előre. A történeten kicsit ugyan módosítottak, de nagyon nem fog eltérni az eredetiétől, így az új Bosszúvágy arról fog szólni, hogy miután a sebészként dolgozó Paul Kersey (Willis) egy kegyetlen utcai támadás következtében elveszíti a feleségét (Elisabeth Shue), bosszúhadjáratot hirdet és előbb kicsit képzi magát, hogy tudja használni a fegyvereket, majd elkezd leszámolni a környék gazfickóival.

Az új Bosszúvágy szkriptjét a Füstölgő ászok és a Fehér pokol című filmeket is író, illetve rendező Joe Carnahan dolgozta ki az egyebek mellett a Terminátor 3 – A gépek lázadását és a Terminátor – Megváltást is jegyző Michael Ferris-szel közösen. A produkcióban Willis és az Oscar-jelölt Shue mellett Vincent D’Onofrio, Dean Norris, Kimberly Elise és Mike Epps játssza a fontosabb szerepeket.

Az új Bosszúvágy november 23-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik