Kultúra

Bruce Willis bekeményít a Bosszúvágy-remake első képein

Készül a Charles Bronson-féle klasszikus újrájaa, amelyben mindenki John McClaneje játssza a főszerepet.

Az elmúlt évek alibi filmjei után ismét nagyot készül dobbantani a jó öreg Bruce Willis, aki bevállalta az 1974-es Bosszúvágy (Death Wish) feldolgozásának főszerepét.

A színész-rendező Eli Roth vezényletével készülő produkcióból a forgalmazó Annapurna Pictures most közzétette az első képeket (a fentivel együtt négyet), melyeken a Paul Kersey szerepében a nagy Charles Bronson örökébe lépő Willis mellett a kiváló karakterszínész Vincent D’Onofrio is felbukkan.

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Az új Bosszúvágy szkriptjét a Füstölgő ászok és a Fehér pokol című filmeket is író, illetve rendező Joe Carnahan dolgozta ki az egyebek mellett a Terminátor 3 – A gépek lázadását és a Terminátor – Megváltást is jegyző Michael Ferris-szel közösen. A produkcióban Willis és D’Onofrio mellett az Oscar-jelölt Elisabeth Shue, továbbá Dean Norris, Kimberly Elise és Mike Epps játssza a mellékszerepeket.

Az első fotók megérkezése nyomán lassan számíthatunk is az új Bosszúvágy első előzetesére, már csak azért is, mert az akciókrimit még idén bemutatják a mozikban. Hozzánk november 23-án érkezik meg.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik