Kultúra

2019-ben jön a következő Bond-mozi

Bejelentették a legendás szuperkém 25. filmjének premierdátumát.

Jóllehet, jelenleg még sem forgatókönyvírója, sem rendezője, sem pedig címe nincsen, a filmtörténeti jelentőségű Bond-franchise jogait birtokló , Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) stúdió és az évek óta az újabb és újabb installációkat gyártó EON Productions hivatalosan is bejelentették, hogy

a következő, sorban 25. 007-es akciófilmet 2019. november 8-án fogják bemutatni az amerikai mozikban. A premierdátumot leleplező Instagram-poszt azt is hozzáteszi, hogy a hagyományhoz hűen az Egyesült Királyságban és a többi országban hamarabb fogják elkezdeni játszani a produkciót.

A további részleteket, a forgalmazással, a nemzetközi bemutatókkal, a szereposztással és a rendezéssel kapcsolatban későbbi időpontban osztjuk meg

– szerepel a bejegyzésben, vagyis az az értesülés még mindig nem hivatalos, miszerint az elmúlt négy filmben a szuperkémet alakító Daniel Craig marad James Bond. Pedig állítólag a 49 színész néhány hónapja meggondolta magát a két évvel ezelőtti kijelentése óta és újra vállalná a 007-es szerepét.

Úgy tűnik, újra Daniel Craig lesz James Bond
Korábban azt mondta, inkább felvágná az ereit, mint hogy visszatérjen.

Mint emlékezetes, a 2015-ös 007 Spectre – A Fantom visszatér óta folynak a találgatások, hogy vajon Daniel Craig ötödjére is játssza-e majd az MI6 büszkeségét, vagy sem. A The New York Times hétfőn két bennfentes forrásra hivatkozva azt írta, hogy Craig visszatérése “lefutott dolog”.

Noha sem a kritikusok, sem a nézők nem voltak elájulva tőle, a 24. 007-es filmként készült Spectre világszerte mintegy 880,7 millió dolláros jegybevételt hozott a mozikban, miközben 245 millióból készült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik