Kultúra

Mégis Daniel Craig marad James Bond

A legfrissebb értesülések szerint a színész hajlandó ismét megformálni a szuperügynököt.

Új fejezetéhez érkezett a “Vajon Daniel Craig marad-e James Bond vagy sem?” című huzavona, amely lassan már két éve tart. A legújabb fejleményt a Page Six szolgáltatta, amely úgy értesült, hogy

a franchise producerének, Barbara Broccolinak sikerült jobb belátásra bírnia a színészt, aki immár kész ötödjére is a 007-es bőrébe bújni.

Állítólag az is nagyban hozzájárult Barbara Broccoli és Craig megegyezéséhez, hogy a színész a közelmúltban szüneteltette a filmezést és színpadon játszott az Othello legújabb feldolgozásában, amely igencsak pozitív kritikákat kapott. Ennek hála Craig végre kielégítette azt a korábban többször is hangoztatott vágyát, hogy szeretne ismét más műfajokban és színpadon is bizonyítani, következésképp a 49 éves színésznek álomgázsit ajánló stúdió és a producer is könnyebben meggyőzték.

A Page Six forrása azt is megerősítette, hogy a korábban Craig legvalószínűbb utódjaként emlegetett Tom Hiddleston ugyan valóban esélyes volt a szerepre, azonban a végső szót kimondó Broccoli nem volt odáig érte, ugyanis túlságosan önelégültnek tartja a Marvel-filmek Lokijaként befutott színészt. A producer szerint bármennyire is elegáns és jó pasi, Hiddlestonban nincs meg az a Craiget jellemző keménység, amely James Bond megformálásához szükséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik