Kultúra

Eszméletlen akciómaraton lesz Charlize Theron új mozija

Megérkezett az Atomszőke végső előzetese, amely minden eddiginél ütősebb ízelítőt ad a Budapesten forgatott produkcióból.

Nem kis büszkeségünkre Budapesten forgatták és így a fővárosból is sokat látni a féktelennek ígérkező Atomszőke (Atomic Blonde) című akcióthrillerben, amelynek kijött a harmadik, egyben végső előzetese.

A John Wicket társrendező (de az idén bemutatott folytatás munkálataiból már kimaradó) David Leitch vezényletével készült produkció az MI6 kíméletlen ügynökének, Lorraine Broughtonnak (Theron) az egyik küldetését fogja elmesélni, valamikor a Hidegháború idején. A sztori szerint a Broughtont (a Budapest által helyettesített) Berlinbe küldik, hogy találjon meg egy kettős ügynököt, méghozzá az első ránézésre hasznavehetetlennek tűnő, de valójában agyafúrt David Percival (James McAvoy) segítségével.

A legközelebb majd a Deadpool 2-t dirigáló Leitch filmjében jól láthatóan egymást fogják érni a mesterien koreografált, észbontó akciójelenetek, amelyekben Theron meggyőzően halálosnak ígérkezik.

Az Oscar-díjas Theron, illetve McAvoy mellett a Sofia Boutella, John Goodman, Toby Jones és James Faulkner mellékszereplésével forgatott Atomszőke július 27-én érkezik meg a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik