Kultúra

Szexi jelenetben esik egymásnak Charlize Theron és Sofia Boutella

Az Atomszőke című akciófilmből érkezett a részlet, amelyben Theron a Kingsman és A múmia jócsaját szexualizálja.

A 2014-ben az év egyik szenzációjává vált John Wicket társrendező (de az idén bemutatott folytatás munkálataiból már kimaradó) David Leitch vezényletével készült az Oscar-díjas Charlize Theron legújabb filmje: a keménynek és szexinek ígérkező Atomszőke (Atomic Blonde), amelyet Budapesten forgattak.

Leitch akciófilmjéből már a hónap elején is érkezett egy izgalmas részlet, amelyben Theron (a fővárosunk által helyettesített) Berlinben ver félholtra néhány rendőrt, ám a napokban kijött új filmklip még annál is pikánsabb, ugyanis ez az Atomszőke leszbis kalandjaiból ad ízelítőt. A jelenetben a Kingsmannel befutott és a múlt héten mozikba került A múmia címszerepét is játszó Sofia Boutellával láthatjuk Theront kavarni.

Az egyelőre még ködös cselekményű akcióthriller az MI6 kíméletlen ügynökének, Lorraine Broughtonnak az egyik küldetését fogja elmesélni, valamikor a Hidegháború idején. Azonban a történet másodlagosnak tűnik, hiszen a legközelebb a Deadpool 2-t dirigáló Leitch filmjében jól láthatóan egymást fogják érni a mesterien koreografált, észbontó akciójelenetek, amelyekben Theron meggyőzően halálosnak ígérkezik.

Theron és Boutella mellett a James McAvoy, John Goodman, Toby Jones és James Faulkner mellékszereplésével forgatott Atomszőke július 27-én érkezik meg a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik